osCommerce   
  Katalog » Regulamin sklepu Moje Konto  |  Zawartość koszyka  |  Zamówienie   
Kategorie
Dywaniki BagaĹźnika (656)
Dywaniki Welurowe (468)
Dywaniki Gumowe (669)
Osłony Silnika,Skrzyni,Chłodnicy (390)
Nadkola (899)
Błotniki (39)
Spinki MontaĹźowe Osłon (11)
Stopery Do DywanikĂłw (3)
Chlapacze, Błotochrony (11)
Chemia Samochodowa
Listwy Ochronno-Ozdobne (18)
Oczka Wodne, Kaskady (11)


Producenci
Nowości więcej

Dywaniki welurowe Citroen C3 Picasso 09-...
75,00zł
Wyszukiwanie
 
Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Informacje
Wysyłka i Zwroty
Bezpieczeństwo
Korzystanie z Serwisu
Program Lojalnościowy
Kontakt
Płatności
Kto jest obecnie
Obecnie jest 8 Gości online.
Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji
Ochrona danych osobowych

Dane osobowe przekazywane nam przez Państwa są przetwarzane przez AutoViP R. Mikłaszewicz R. Mielczarek Spółka Jawna z siedzibą w 05-083 Zaborów ul.Stołeczna 157 NIP 1181882339, REGON 140884186 Sąd Rejonowy Dla M.St. Warszawy, XIV Wydział Gospodarczy KRS 0000275178

Cele przetwarzania danych:
Powierzone nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji umowy
- wysłania zamówienia oraz
- pod warunkiem wyrażenia zgody przez klienta - w celu informowania o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez sklep phuvip.com

Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.

Prawa dostępu do swoich danych:

Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
W tym celu na stronach www.phuvip.com Moje Konto każdy klient, po dokonaniu rejestracji, może mieć wgląd do swoich danych oraz dokonać ich modyfikacji lub uaktualnienia.

Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane przy zachowaniu zasad oraz zabezpieczeń zgodnych z wymaganiami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).
Kontynuuj
Koszyk więcej
...jest pusty
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Nie pamiętasz hasła?

Bezpieczne logowanie

Nowe konto
Szybki kontakt
GaduGadu : Rafał gg5475984




biuro@autovip.pl

dział zamówień
tel/fax (22)725-80-43
tel (22)796-15-80

sprawy techniczne
tel. 602-273-581
512-140-624

w godzinach 8-21
Bestsellery
01.Chlapacze Elegant Super jakość
02.Chlapacze błotochrony EXTREME zalecane na przednią oś
03.Chlapacze błotochrony EXTREME zalecane na tylną oś
04.Osł. Silnika Volkswagen Golf IV, Bora, New Beetle Benzyna Kpl
05.Oczko wodne nr.11 poj. 550 litrĂłw
06.Stoper Owalny - Komplet
07.Dyw. Gumowe PETEX Volkswagen Golf IV,Bora,New Beetle
08.Osł. Silnika Audi A4 00-...
09.Osł. Silnika Volkswagen Passat B5 97-05r.
10.Dyw. Gumowe PETEX Volkswagen Golf V
Promocje więcej
Chlapacze błotochrony EXTREME  zalecane na przednią oś
Chlapacze błotochrony EXTREME zalecane na przednią oś
25,00zł
20,00zł
Recenzje więcej
Kaskada do oczek wodnych nr 3
Jest to bardzo fajnie wyglądający stopień kaskady. Ta jak i ..
5 z 5 Gwiazdek!

Copyright © 2005 AutoViP
Powered by AutoViP

VipER